Om meg

Bildet mitt
Særdeles sportsinteressert familiemann og upublisert forfatter med to og en halv skrevne bøker på samvittigheten.

fredag 7. mai 2010

Glemselskurve...

Rart det der med indignerte trenere etter dommeravgjørelser som har gått mot laget sitt. Sist representert med Kjetil Rekdal som slaktet dommeren fordi det ble dømt straffe mot Aalesund, mens motstanderlaget, her representert med Molde syntes straffen var klar.

Glemselskurven er stor, siden de samme lags trenere sto for et halvt år siden med omvendte roller da Moldes trener var oppgitt over dommeren som for ham den gang gjorde feil som gjorde at Aalesund vant Cupfinalen.

Det virker som en del av showet er å klage sin nød til TV2s reportere etter kampen.
Hjelper det? Ikke på avgjørelsen den kampen nei, men hva gjør dette med hodet til dommerne? Hvor lett er det å stå i mot en hel sesongs kjefting uten å bli påvirket?
Spillerne kjefter på dommeren ute på banen. Klart det påvirker vurderingene under kamp!

Trenerne fortsetter etter kampen, og det er oftere at dommeren blir nevnt med forholdsvis negative ordelag enn ikke. Trodde trenerne ble straffet for dette jeg?

Hadde det vært opp til meg, noe det dessverre aldri er, hadde kjefting på dommeren blitt straffet hardere. Gjentatt kjefting på dommeren – rødt kort. ”Få spilleren ut, orker ikke å høre mer på det pisset der”.

Og det må jo være bedre å kanalisere energien sin på noe man kan gjøre noe med selv, altså sitt eget nivå på fotballspillingen. Og i norsk fotball kan det mange ganger være en fordel.

Til neste gang

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar