Om meg

Bildet mitt
Særdeles sportsinteressert familiemann og upublisert forfatter med to og en halv skrevne bøker på samvittigheten.

lørdag 8. mai 2010

Trenerbytte eller ei...

Er det bare meg, eller er det ingen andre som reagerer på at man snakker om at Jan Jönsson skal ta over Rosenborg som det naturligste i verden?
Er det blitt sånn igjen at Rosenborg plukker spillere og trenere som de vil ha, og resten av tippeligaen er farmerlag til Rosenborg? Og at dette er helt akseptert?

Hvorfor er det naturlig at treneren for seriemesteren 2008 skal trene seriemesteren for 2009, uten at noen synes at dette er veldig rart? Vis meg den ligaen av de beste ligaene i Europa hvor det er helt naturlig å snakke om at seriemesterne i 2009 bør hente treneren for seriemesteren året før, og at alle eksperter snakker om at dette som den naturligste ting i verden.

Alle snakker om hva som er best for Rosenborg, men ingen snakker om hva som er best for Stabæk.

Og når alle snakker om det, bortsett fra de to som faktisk kan vite noe om det, altså Hamren og Jönsson, ja da blir det hele bare tull.

Og hva skal Rosenborg med Jönsson? Tenker de ikke langsiktig?
Hvorfor skal Rosenborg hente en trener som i løpet av 2 år garantert får tilbud fra utenlandske klubber, eller fra det svenske landslaget hvis Hamren ikke lykkes.

Selv om Rosenborg har vunnet mest i norsk fotball har de vært skikkelig ”crap” på å ansette trenere (etter Eggen). Stabæk har ett cupgull og et seriegull, men har vært ”outstanding” på å ansette trenere, les – Tjærnås, Backe, Linderoth og Jönsson.

Nei, hvis Rosenborg er litt smarte nå så henter de ikke Jönsson, de finner heller ut hvilke trenere Stabæk jakter på hvis Jönsson forlater klubben. I den fruktkurven av nye potensielle Stabæktrenere finnes det nok av gode kandidater til å skape seriemestere.

Men så smarte tror jeg ikke Rosenborg er….

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar